Logo
Reklama

3 dôležité veci, aby hubky v kuchyni neboli plné baktérií: Robíte ich?

Drez treba separátne vyumývať, inou hubkou ako tou, čo máte na riad.

Zdroj: Getty Images

Reklama

Daniela Mýtna

Redaktorka magazínu Lepšie Bývanie

Hubky na riad sú síce našimi pomocníkmi v kuchyni, ale zároveň aj obrovským zdrojom baktérii, ak sa o ne správne nestaráme. Viete, čo je dôležité?

Diskusia

(0)

Autor článku

Daniela Mýtna

Redaktorka magazínu Lepšie Bývanie
Zariaďovanie a dekorovanie bytov ju bavilo už od detstva, kedy si vyrábala z krabíc od topánok malé bytíky. Hoci vyštudovala STU, vždy ju to ťahalo k žurnalistike a dostala sa k nej cez pedagogické nakladateľstvo, kde sa podieľala na príprave školských učebníc. Neskôr vydala vlastné publikácie a CD, pracovala v BBC, až kým sa nedostala k bývaniu. Práca redaktorky je zároveň jej koníčkom a teší ju, že pomáha ľuďom vytvárať domovy, ktoré im naplno odomknú krásu života.
Výber pre vás