Zhodli sa
Diane aj Michalovi, ktorý bol na stáži v kodanskej reštaurácii Noma – v tom čase jednej z najlepších michelinských reštaurácií – a ktorý má na pobyt v tejto severskej krajine veľmi pekné spomienky, sa páči škandinávsky štýl, a preto si chceli aj doma, na sídlisku na okraji Petržalky, vytvoriť podobnú oázu.
Namiesto školy
„Začínal som ako brigádnik v reštaurácii Antica Toscana a potom som získaval skúsenosti v najlepších reštauráciách v zahraničí. Pracoval som v Dánsku, na Islande, vo Francúzsku, v Taliansku… Po návrate na Slovensko som založil projekt Foodman, ktorý spočíva v tom, že prídem do domácnosti a domácim, prípadne aj ich hosťom servírujem zážitkové menu. To si často predpripravujem v našej kuchyni,“ vysvetlil nám Michal, ktorý nedá dopustiť na škandinávsky štýl varenia využívajúci sezónne suroviny, prirodzenosť a dôraz na čistú naturálnu chuť. Skrátka, nič nepredstierať. A také si zvolil aj zariadenie kuchyne.