20.5. 2021 6:00

Prerábka balkóna na zvýšenom prízemí: Krása, ako to vymysleli!

20.5. 6:00

Prerábka balkóna na zvýšenom prízemí: Krása, ako to vymysleli!

Foto: pinterest/moreofmel

Cieľom mladého páru bolo vytvoriť balkón, ktorý by nadväzoval na ich byt a rozšíril ho. Zároveň chceli miesto, ktoré by pôsobilo ako oáza a bolo určené na oddych po celom dni. A tak sa pustili do prerábky...

Pôvodným zámerom bolo vytvoriť stenu, ktorá by majiteľom bytu poskytla súkromie od ulice. Ich bývanie sa totiž nachádza na zvýšenom prízemí. Spoločenstvo vlastníkov im však neumožnilo žiadnym spôsobom zasahovať do fasády budovy, takže od tohto nápadu upustili. Napriek tomu sa im podarilo vytvoriť krásne miesto.

Na začiatku pôsobil ich balkón ako skladisko, pričom jeho potenciál nebol vôbec využitý.
Na začiatku pôsobil ich balkón ako skladisko, pričom jeho potenciál nebol vôbec využitý.
Zdroj: pinterest/moreofmel

VIAC DETAILOV PREMENY NÁJDETE V GALÉRII.

autor:  Redakcia Lepšie Bývanie
20.5. 2021 6:00
Diskusia ()
Zdieľať článok

Podobné témy