10.6. 2021 9:00

Neporiadok v kuchynskej linke? Perfektný návod, ako ju zorganizovať

10.6. 9:00

Neporiadok v kuchynskej linke? Perfektný návod, ako ju zorganizovať

Foto: thespruce.com

V kuchyni platí, že dobrá rada je nad zlato nielen v oblasti varenia. Správne dochutiť jedlo a vychytať všetky muchy za sporákom je v kuchyni určite hodnotné. Ale rovnako tak oceníte, ak budete vedieť, čo kde máte, aby ste nemuseli stále niečo hľadať. Pomôže to vzhľadu aj funkčnosti.

Šetrite čas, nervy aj peniaze

Mať dôsledne upratanú a zorganizovanú kuchynskú linku znamená, vedieť a vidieť, čo kde máte. Omnoho menej často sa vám stane, že niektoré suroviny, koreniny alebo prísady kúpite dvakrát, prípadne skončia po záručnej dobe. Súčasne takýto prístup ušetrí čas pri varení, keď nebudete musieť prehľadávať skrinky a hľadať suroviny. No a samozrejme, budete sa menej stresovať. Pretože budete mať poriadok a veci správne uložené.

Kategorizujte

Ideálne je rozdeliť si kuchynskú linku na jednotlivé zóny. To v praxi znamená, že viete presne, v ktorej časti máte riad, v ktorej koreniny, múky, prísady do jedla, suché potraviny, prípadne nápoje a aj chémiu. Ak si viete kuchynskú linku rozdeliť na jednotlivé zóny, je to prvý krok k tomu, aby ste mali kuchynskú linku dobre organizovanú a udržiavanú.

autor:  Marcos
10.6. 2021 9:00
Diskusia ()
Zdieľať článok

Podobné témy